Καινοτόμο Εκπαιδευτικό Σύστημα

kenotomo

Το νέο εκπαιδευτικό μοντέλο “Learning by doing-Βιωματική μάθηση” δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στον όμορφο κόσμο της μάθησης μέσω της δημιουργίας. Σύμφωνα με το “Ενιαίο Διαθεματικό Πλαίσιο Σπουδών” η Ευρωπαιδεία εφαρμόζει πρώτη στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης τη διαθεματική προσέγγιση η οποία υποστηρίζεται από μεθόδους ενεργής συμμετοχής του μαθητή, για την απόκτηση της γνώσης στην ξένη γλώσσα. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά θεαματικά. Τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα μέσα από ευχάριστες και πολύ ενδιαφέρουσες διαδικασίες. Η επικοινωνία με συνομήλικους μαθητές στο εξωτερικό, είναι πραγματικά γιορτή μέσα στο σχολείο μας με το ενδιαφέρον των παιδιών να κορυφώνεται.

 • “Learning by doing-Βιωματική μάθηση”

  Οι μελέτες έχουν αποδείξει ότι όταν η μάθηση μεταδίδεται αβίαστα, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

 • Citizens of the World-Πολίτες του Κόσμου.

  Συνεργασία της Ευρωπαιδείας με σχολεία σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνία των μαθητών μας με μαθητές σε Αγγλία, Αμερική, Σρι Λάνκα Ινδία, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

 • Educational and Communicational Bridge:

  MegaConference 2013. Η χώρα μας συμμετείχε για πρώτη φορά στη διαδικτυακή συνάντηση μαθητών από όλο τον κόσμο και εκπροσωπήθηκε αποκλειστικά από το σχολείο μας παρουσιάζοντας το έργο “Ειρήνη” του Αριστοφάνη καθώς και τη “Μύρτιδα” και βραβεύτηκε για αυτή της την συμμετοχή.

 • Πτυχία.

  Οι επιτυχίες των μαθητών μας μιλούν για τη δουλειά μας, με ποσοστό επιτυχίας που αγγίζουν το 100% ξεπερνώντας κατά πολύ τον πανελλαδικό μέσο όρο.

 • Διοργάνωση επιμορφωτικών Σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς και γονείς…

  …Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.

 • A Junior-Α Δημοτικού

  Τα παιδιά που παρακολουθουν Kindergarten και Pre-Junior στο σχολείο μας με βιωματική μέθοδο, αποκτούν πλούσιο και ποικίλο λεξιλόγιο και αναπτύσσουν δεξιότητες στη ξένη γλώσσα που τους καθιστούν ικανούς και έτοιμους για την τάξη της A Junior στην A Δημοτικού. Αυτό συμβαίνει, επειδή η γλώσσα οικοδομείται σταδιακά, μέσα από την επικοινωνία, την ομαδικότητα και την βιωματική προσέγγιση.